Kapsalon Romy draait in Filmtheater Schiller. Foto: PR
Kapsalon Romy draait in Filmtheater Schiller. Foto: PR (Foto: )
video

Kapsalon Romy bij Filmtheater Schiller

AALTEN - Filmtheater Schiller vertoont ‘Kapsalon Romy’ op donderdag 24 september vanaf 20.00 uur, entree acht euro, exclusief bankkosten.

Met frisse tegenzin past oma Stine op haar kleindochter Romy omdat haar pas gescheiden dochter Margot moet werken. Oma, nog steeds actief als kapster, worstelt met beginnende Alzheimer. Romy vindt het niet leuk dat ze elke dag naar de kapsalon moet, maar alles wordt anders als oma Stine haar kleindochter in vertrouwen neemt over haar toenemende verwardheid. Dan realiseert Romy zich dat oma niet alleen op haar past maar zij ook op oma. De band tussen de twee groeit terwijl oma steeds meer lijkt te veranderen... Het kleinkind van een dementerende oma ontpopt zich tot mantelzorger en neemt steeds meer taken over haar oma. Ze leert veel over het verleden van haar oma en ontdekt dat oma een ook een 'bucket list' heeft.

Door corona zijn er een aantal zaken gewijzigd. Natuurlijk houdt iedereen anderhalve meter afstand; daarom is het aantal zitplaatsen beperkt tot 18. Om het aantal bezoekers goed te monitoren zijn tickets uitsluitend online te koop via www.oerkroegschiller.nl.
Voorafgaand aan de film kan men het Filmmenu gebruiken, dat om 18.30 uur wordt geserveerd.
Er zijn twee verschillende handelingen: eerst bestelt men het aantal filmtickets onder het kopje ‘filmtheater’ en rekent deze online af. Daarna kan men een reservering doen om te komen eten bij de button ‘online reserveren’ op de website.Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden