Afbeelding

Weet jij welke supplementen voor jou geschikt zijn?

Algemeen

Tegenwoordig zien steeds meer mensen het belang van supplementen voor een goede gezondheid in. De juiste supplementen kunnen immers een effectieve bijdrage leveren aan het tegengaan van voedingsstoftekorten. En daarmee wordt de kans op ziekte en andere gezondheidsproblemen gereduceerd.

Wanneer het echter aankomt op het kopen van supplementen, is er ontzettend veel keuze. Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het vinden van de juiste voedingssupplementen? De ondernemers achter Supplementen.nl hebben daar iets op bedacht!

Het vinden van de juiste supplementen wordt vergemakkelijkt 

David van Gaalen en Ray Sabee hebben maanden aan hun platform Supplementen.nl gewerkt. Sinds enige tijd staat deze website dan eindelijk live. Wat vormde de reden voor het opzetten van deze site? David en Ray vertellen er graag meer over.

“Op het internet is er erg veel informatie te vinden over supplementen en het gebruik ervan. Denk daarbij aan alle gezondheidsclaims die de wereld in worden geholpen. Veel consumenten weten daardoor niet precies welke voedingssupplementen geschikt voor hen zijn. Daardoor haken veel mensen af. Zonde, want voedingssupplementen die aan hoge kwaliteitseisen voldoen, kunnen mensen doeltreffend ondersteunen bij het verkrijgen van een vitaler leven”, aldus David.

Ray vult aan: “Een aantal maanden geleden hebben wij besloten dat het tijd voor verandering is. Daarmee was het zaadje voor Supplementen.nl geplant. Door alle losse stukjes informatie over supplementen te verzamelen én in gesprek te gaan met voedingsdeskundigen, kunnen we kwalitatief hoogwaardige artikelen op Supplementen.nl publiceren. Dit biedt de huidige consument veel handvatten - zeker wanneer het gaat om het vinden en het gebruiken van de juiste supplementen.”

Niet alleen supplementen komen op Supplementen.nl aan bod

Op Supplementen.nl wordt er niet alleen informatie gedeeld over vitaminen, mineralen en tal van andere supplementen; ook worden er wekelijks artikelen over gezonde voeding, een goede nachtrust, en andere gezondheidsgerelateerde onderwerpen geplaatst. David en Ray streven namelijk een holistische benadering na. Goede nachtrust en voeding zijn immers cruciaal!

Met andere woorden, een sporter zou zich bijvoorbeeld niet alleen moeten focussen op creatine kopen om zijn sportprestaties te verbeteren, maar zou zich eveneens dienen te richten op een gezond en gevarieerd dieet bestaande uit creatinerijke voedingsmiddelen. Per slot van rekening vervangen supplementen niet een natuurlijk en gezond dieet.

Met oog op de toekomst willen David en Ray hun platform uitbreiden met meer interessante artikelen - bijvoorbeeld door in gesprek te gaan met mensen waarvoor voeding en supplementen extra belangrijk zijn. Denk daarbij aan sporters, mensen met allergieën, zij die willen afvallen, enzovoort.

Dit artikel wordt u aangeboden door Supplementen.nl. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit