Achterhoeks Hippisch Festijn. Foto: PR
Achterhoeks Hippisch Festijn. Foto: PR

Record aantal starts op aangepast Achterhoeks Hippisch Festijn

Algemeen

VARSSEVELD - Dankzij de inzet van vele vrijwilligers en de medewerking van de Gemeente is het de organisatie gelukt het Achterhoeks Hippisch Festijn dit jaar van donderdag 17 tot en met zondag 20 september door te kunnen laten gaan. Er is zelfs een vergunning verleend inclusief de aanwezigheid van publiek! Uiteraard wordt alles conform de RIVM regels uitgevoerd.

Door de eventingruiters uit binnen en buitenland wordt dit evenement altijd al omarmd. Nu er zoveel wedstrijden zijn afgelast zoals zelfs de Military Boekelo, is er van die kant extra veel belangstelling. Dat leidde tot een record aantal inschrijvingen van totaal 330 starts zowel internationaal als nationaal.

Kampioenschappen
Al vele jaren tekent Varsseveld voor een aantal KNHS-kampioenschappen. Dit jaar is door afgelasting van andere evenementen het nationaal kampioenschap voor de jeugd: junioren en young riders aan toegevoegd. Om dat allemaal mogelijk maken worden er maar liefst 250 extra stallen geplaatst achter De Radstake.

Gratis
In tegenstelling tot andere jaren wordt er dit jaar geen entree gevraagd, maar volgens de vergunning dient de bezoeker zich te registreren via het aanschaffen van gratis toegangskaarten. Ga naar de website www.hippischfestijn.nl en bestel via de button de gratis toegangskaarten voor zaterdag 19 of zondag 20 september.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant