Sandra Nijman kijkt er naar uit elke maand leuke activiteiten voor de Kleine Bözzels te bedenken. Foto: PR
Sandra Nijman kijkt er naar uit elke maand leuke activiteiten voor de Kleine Bözzels te bedenken. Foto: PR

Kleine Bözzels weer van start

AALTEN - Kinderen van 1,5 tot 4 jaar kunnen binnenkort de natuur weer ontdekken bij de kinderboerderij bij de Ahof in Aalten. Onder professionele begeleiding worden de kleintjes op een speelse manier in contact gebracht met dieren en planten.

Iets meer dan een half jaar lang, waren er geen Kleine Bözzel-activiteiten bij de kinderboerderij, maar in oktober gaan deze leuke activiteiten voor de allerkleinsten weer van start. Sandra Nijman is enthousiast om maandelijks leuke activiteiten te organiseren bij De Ahof. De Kleine Bözzel-activiteiten zijn voor kinderen van 1,5 tot 4 jaar. Ze maken onder begeleiding op een laagdrempelige leuke manier kennis met de natuur en andere kinderen. Voor de meegekomen ouders staat natuurlijk de koffie klaar. Deze activiteiten zijn elke eerste vrijdag van de maand van 10.00 tot 11.00 uur bij kinderboerderij De Ahof. Deze tijden zijn gekozen omdat veel ouders aangaven dit de beste tijd is voor de kleintjes om deel te kunnen nemen.

Op vrijdag 2 oktober zijn de Bözzeltjes dus weer welkom op de kinderboerderij. Bij aanvang van een activiteit krijgen alle kinderen een overall aan, om zo lekker vies te kunnen worden en voor de herkenbaarheid. Vooraf aanmelden voor deze nieuwe activiteit is niet nodig, alle kinderen uit Aalten tussen 1,5 en 4 jaar zijn welkom. Deelname kost een vrije gift gewenst. Voor meer informatie kan men contact opnemen met Sandra Nijman, via dekleinebozzels@gmail.com of Michiel Stronks, m.stronks@figulus-welzijn.nl.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden