Charissa met haar cadeau van de buurt. Foto: Eva Schipper
Charissa met haar cadeau van de buurt. Foto: Eva Schipper

De complete salon: Beauty by Charris geopend

AALTEN - Je haren laten knippen, je nagels laten lakken, je wenkbrauwen laten epileren en je make-up laten doen. Niet veel salons in de omgeving van Aalten hebben dit in hun mars. De beautysalon van Charissa van Rissewijck echter wel. Ook is er een jacuzzi en een sauna aanwezig om een behandeling helemaal compleet te maken. Op zaterdag 12 september opende Charissa de deuren van haar beautysalon Beauty by Charris. De salon is geopend op afspraak, vooral in de avonduren en in het weekend. Beauty by Charris is gevestigd aan de Sondernweg 22 te Aalten.

De opleidingen tot schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, visagiste, pedicure/manicure en de allround kappersopleiding; Charissa heeft het allemaal gevolgd. “Ik ben zelf moeder van twee kinderen en ik vind het erg fijn om alles in een keer gedaan te hebben. Zo kwam ik ook op dit idee, omdat er in Aalten geen salon is met dit concept.” Charissa is een vrouw met enorm veel doorzettingsvermogen. “Mijn andere droom is om dierenarts te worden. De eerste stap heb ik al gezet door het vwo te volgen.” Naast haar huidige werk heeft ze de droom van een eigen salon hebben al waargemaakt.

“Mijn ouders zijn een jaar geleden met het idee gekomen om mijn eigen salon te beginnen. Ik heb de diploma’s namelijk wel, maar ik deed er niks mee. Negen maanden geleden ben ik begonnen met mijn eigen bedrijf. Gelukkig heb ik voor school al eerder een bedrijf moeten opzetten, maar dan op papier. Hierdoor wist ik al goed wat ik moest doen. Van het maken van een logo tot aan het bouwen van een website. Mijn vriend en ik hebben het allemaal zelf gedaan.”

De familieleden en vrienden van Charissa zijn ontzettend trots op haar. En ook de buurt; zij hebben voor Charissa een reclamebord laten maken met haar logo. Charissa lacht bij de vraag of er al mensen hebben gereserveerd. “De eerste twee weken zit alles al helemaal vol. Ook in oktober staan er al een aantal reserveringen.” Het reserveren kan via de website, via Whatsapp of per telefoon.


www.beautybycharris.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden