Boergondië; het fraaie terras achter 't Noorden.Foto: PR
Boergondië; het fraaie terras achter 't Noorden.Foto: PR

Boergondisch volksfeest

AALTEN – Het hele weekend is het feest bij ’t Noorden met verschillende activiteiten in het kader van 'het boergondisch volksfeest'. Op vrijdag 18 september wordt er gestart met het koningsschieten bij Boergondië (het terras achter ’t Noorden). Van 14:00 tot 20:00 op vertoon van een aanmeldingsbewijs kan men plaats nemen op het terras. Vanaf 14:30 op de dag zelf kan er ingeschreven en deelgenomen worden aan het koningsschieten. Aan de andere kant in het pannekoekenhuys van ’t Noorden is er een leuke activiteit voor de kleine volksfeestgangers, met Lonnie Ballonnie. Een knotsgekke middag met onder andere het schminken en knutselen van ballonnen onder leiding van Lonnie Ballonnie.

Op zaterdag 19 september wordt het volksfeest van Boergondië gevierd. Beneman verzorgt de inwendige mens. Wel vooraf een ticket kopen via de website. Met mooi weer is de speeltuin en het terras van ’t Noorden natuurlijk ook geopend.

Op zondag 20 september bij ’t Noorden in de Molenzaal en op het kleurrijkste terras van Aalten is het tijd voor ‘frühschoppen’. Wanneer de dienst in de kerk is afgelopen dan is het frühschoppen begonnen, onder het genot van bier en wijn natuurlijk. Onder muzikale leiding van Freeline kan iedereen genieten vanaf zijn zitplaats, binnen of buiten op het terras. Het team van 't Noorden komt de gasten aan tafel bedienen. Men hanteert de RIVM-regels Van 10:00 tot 15:00 uur kan men terecht; reserveren is noodzakelijk; kaarten zijn verkrijgbaar via www.het-noorden.com.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden