Logo aaltenvooruit.nl

Keurslagerij Gleis in Aalten is genomineerd voor 'Beste Traiteur van het jaar 2018'

Ieder jaar wordt onder alle leden van Het Worstmakersgilde één slagerij uitgeroepen tot 'Beste Traiteur van het jaar'. Dit jaar is ook Gleis in Aalten genomineerd voor deze eervolle titel! Tijdens de jaarbijeenkomst van Het Worstmakersgilde op 15 januari 2018 zal de winnaar uit de 15 genomineerden bekend gemaakt worden.

Strenge keuring

Bij de aangesloten slagerijen met eigen traiteurkeuken vinden regelmatig, maar onaangekondigd, keuringen plaats van o.a. salades en maaltijden. 
Niets wordt aan het toeval overgelaten; bekwame keurmeesters nemen de producten kritisch onder de loep.

Hierbij wordt er gelet op de smaak, geur, versheid en ambachtelijke kwaliteit van de huisgemaakte producten. Daarnaast wordt er steekproefsgewijs een aantal producten beoordeeld op microbiologische voedselkwaliteit. Zo weet u dat de producten van Keurslagerij Gleis niet alleen zeer smaakvol zijn, maar ook veilig en gezond.

Winnaar

Per gekeurd product wordt een aantal punten toebedeeld. Zo komt de selectie van de 15 beste slagerijen tot stand; zij strijden om de felbegeerde titel 'Traiteur van het jaar'. Alle medewerkers van Keurslagerij Gleis staan er klaar voor om de prachtige prijs in de wacht te slepen!  
De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de landelijke jaarbijeenkomst van Het Worstmakersgilde op 15 januari as. in Hotel van der Valk in Vianen.

Uitstekende producten

Het maken van de lekkerste salades en maaltijden staat bij Keurslager Gleis  in Aalten hoog in het vaandel. Voor Gleis en zijn team zijn het dan ook spannende tijden. "Wij doen elke dag ons best om onze klanten te voorzien van de beste producten die wij maken in onze traiteurkeuken. Deze prijs zou een bekroning op ons werk zijn. Natuurlijk houden wij onze klanten hiervan op de hoogte."

Meer berichten

Shopbox