In alle Achterhoekse gemeenten is een lokaal toernooi, gevolgd door het eindtoernooi op De Vijverberg. Foto: PR
In alle Achterhoekse gemeenten is een lokaal toernooi, gevolgd door het eindtoernooi op De Vijverberg. Foto: PR

Wie wordt FIFA master?

AALTEN - Achterhoek in Beweging houdt in samenwerking met De Graafschap Verbindt de Achterhoekse FIFA Cup. In de aankomende weken wordt er binnen elke Achterhoekse gemeente een online toernooi georganiseerd waarbij jongeren in de leeftijdscategorie 12 tot 24 jaar kunnen deelnemen.

Talentverbinder Elena Kock uit Aalten zegt: "Lijkt het jou leuk om mee te doen en wil jij de gemeente Aalten graag vertegenwoordigen in de Achterhoekse FIFA Cup? Neem het dan op vrijdag 21 augustus om 18.30 uur op tegen mensen uit de gemeente Aalten. Weet je tijdens het toernooi een plek bij de eerste viere behalen, dan maak je kans op deelname aan de strijd om de Achterhoekse FIFA Cup. Het eindtoernooi vindt plaats op 19 september op De Vijverberg in Doetinchem. Wie wil er nu geen Achterhoekse FIFA Cup winnen in het stadion van De Graafschap?!"

Naast de titel zijn er ook sportieve prijzen te winnen. Aanmelden kan nu al. Er zijn slechts 128 plekken dus wees er snel bij. Aanmelden kan door een account aan via te maken via play.homeofesports.nl en vervolgens in het Home of esports-platform onder ‘Toernooien’ aanmelden bij het Achterhoekse FIFA Cup-Gemeente Aalten toernooi. Op vrijdag 21 augustus vanaf 18.30 uur is dan de strijd voor de Gemeente Aalten. Voor vragen kan iedereen terecht bij Elena Kock, via elena@talentverbinder.nl..

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden