Gängekes Klokkenpad. Foto: PR
Gängekes Klokkenpad. Foto: PR

Rondleidingen Gängeskes weer van start

AALTEN - De gidsen van de Aaltense Gängeskes staan weer klaar en hebben er zin in. De vrije rondleidingen zijn weer begonnen. De volgende rondleiding o.l.v. een gids is op zaterdag 15 augustus. De wandeling begint om 14.00 uur.

Voor een veilige wandeling worden de richtlijnen van het RIVM in acht genomen. Dit betekent ook dat de groepen klein zijn. Bij veel deelname is een tweede gids beschikbaar. Reserveren is verplicht, dit kan telefonisch via 0543-473052, via een mail naar info@vvvaalten.nl of bij de balie. De gids wacht de gasten buiten op, op het plein voor de ingang van het Nationaal Onderduik-museum/VVV. De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur. Kosten deelname: 5 euro per persoon.
De volgende wandelingen zijn op 5 september en op 19 september.

Groepen en op locatie
Groepen kunnen de wandeling, onder begeleiding van een gids, ook op afspraak maken. Tevens kan de wandeling op locatie ‘gewandeld’ worden. Via beelden wordt u door de Gängeskes geleid. Dit geldt ook voor de Parelroute. Deze prachtige route is alleen te wandelen met gids en vooral interessant voor mensen die Aalten kennen. Ook kan men kennismaken met een nieuwe route: 'Historisch Centrum Aalten'. Deze route is alleen op locatie te bekijken.Voor kinderen is de Gängeskes Junior beschikbaar. Speurend met opa Jan, Cato en Kees maken de kinderen een speurtocht door het dorp. Deze route is alleen op papier verkrijgbaar, het geïllustreerde boekje is af te halen bij de VVV Aalten. Geschikt voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar.

Meer informatie over de wandelingen is verkrijgbaar bij het VVV agentschap Aalten, telefoon 0543-473052. VVV en Nationaal Onderduikmuseum zijn geopend: dinsdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur, woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op de site www.vvvaalten.nl.


Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden