Ook voor kinderen is er veel te zien en te beleven tijdens de Ambachtendag. Foto: PR Erve Kots
Ook voor kinderen is er veel te zien en te beleven tijdens de Ambachtendag. Foto: PR Erve Kots

Laatste kans Ambachtendag bij Erve Kots

LIEVELDE - Museum Erve Kots organiseert op donderdag 13 augustus van 11.00 tot 17.00 uur de laatste Ambachtendag van dit seizoen. Diverse oude ambachten zoals de rosoliemolen, koper slaan, klompen maken, touwdraaien, houtzagen, Grolse wanten breien, Fries houtsnijwerk, wilgentenen vlechten en vele andere zijn deze dag te beleven.

Ook kunst in de vorm van de schilderijen van Joop Lubbers en het dry brushwerk van Hilda Haselberg zijn deze dag te bewonderen. Naast de oude ambachten en kunst ook ambachten van deze tijd, zoals: handgemaakte sieraden, breien, diamond painting, houtdecoratie, bewerkte eieren, zelfgemaakte kaarten, zijde, origami en meer.

Kom op 13 augustus gezellig naar Museum Erve Kots aan de Eimersweg 4 te Lievelde en bewonder al het handwerk dat de deelnemers graag aan u tonen. Uiteraard is ook het openluchtmuseum geopend, waar men zich terug waant in de vorige eeuw. Voor de kinderen is er veel vertier zoals de puzzeltocht door het museum, een broodje bakken en niet te vergeten de speeltuin. De entree is voor volwassenen 4,50 euro, kinderen betalen 2,50 euro. Uiteraard worden de richtlijnen van het RIVM in acht genomen.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden