Gratis skeelerlessen

AALTEN - Op woensdag 29 juli is de skeelervereniging de Peddelaars begonnen met het aanbieden van een pakket van zes skeelerlessen. Onder leiding van Jo Kal wordt een groep van zo’n tien tot twaalf pupillen wegwijs gemaakt in de basisvaardigheden van het skeeleren. Er wordt met name veel aandacht besteed aan de veiligheid.

De meeste deelnemers willen zich vooral zekerder voelen in de bochten en ook het op tijd kunnen stoppen.De skeeler/wielerbaan op sportpark Zuid is hiervoor bij uitstek een geschikte locatie. Er kan ongestoord en veilig worden geoefend zonder dat er op onverwachts verkeer of andere gevaarlijke dingen gelet hoeft te worden.
Door het covid-19 virus is de hele planning van de skeelervereniging in het water gevallen, maar nu het buiten trainen weer volop kan en mag, is de Peddelaars begonnen met een try-out door een lespakket van zes lessen aan te bieden. Je wordt dan kosteloos voor zes weken aspirant-lid van de vereniging (dat houdt in dat je verzekerd bent) en aan het eind van deze periode beslis je dan of je het lidmaatschap verlengt en nog meer lessen en trainingen gaat volgen.
De lessen zijn op de woensdagavond van 19.00 tot 20.15 uur.


skeeleren@peddelaarsaalten.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden