Diana Wessels neemt in Het A'DRESS de lingerielijn over van haar zus Maria Elferink van Mari-Belle. Foto: PR
Diana Wessels neemt in Het A'DRESS de lingerielijn over van haar zus Maria Elferink van Mari-Belle. Foto: PR

HET A'DRESS: nu ook voor luxe lingerie

AALTEN - Aan de Lichtenvoordsestraatweg 9, vlakbij het centrum van Aalten, is al 27 jaar HET A'DRESS (voorheen BIG BIJOUX) gevestigd, de modezaak van Diana Wessels. HET A'DRESS is het adres voor heerlijk draagbare mode in kleine- en grote maten. Vanaf nu verkoopt HET A'DRESS ook luxe lingerie. "Ik ga de lingerie verkopen die tot dusver te koop was bij Mari-Belle, de zaak van mijn zus Maria Elferink, nu zij vanwege haar pensionering gestopt is met haar zaak", vertelt Diana.

Door Lydia ter Welle

"Omdat ik het belangrijk vind dat de Aaltense vrouw in het dorp terecht kan voor luxe lingerie, nu Mari-Belle is gestopt, heb ik besloten de lingerielijn van Mari-Belle toe te voegen aan het assortiment van mijn zaak. Bovendien past die lingerielijn - met uitstekende pasvorm en plezierig draagbare lingerie - heel goed bij de mode die ik al 27 jaar verkoop. Daarmee heb ik al een grote en trouwe klantenkring opgebouwd", aldus Diana Wessels, die haar klanten ook graag en vakkundig advies biedt.

De mode van HET A'DRESS is fijn om te dragen, verkrijgbaar in vrijwel alle maten en meestal gemaakt van natuurlijke stoffen. "Dat draagt - naast pasvorm en model - enorm bij aan de prettige draagbaarheid" weet Diana, die erg blij is met de locatie van het sfeervolle historische pand waar haar winkel is gevestigd. "Mooi dicht bij het centrum, met parkeergelegenheid vlakbij. Dat is ook voor mijn klanten heel plezierig."

Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij HET A’DRESS aan de Lichtenvoordsestraat 9 in Aalten. Bij aanschaf van lingerie ontvangt iedere klant een leuk presentje (zolang de voorraad strekt).

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden