Hans Obbink. Foto: PR
Hans Obbink. Foto: PR

Hans Obbink benoemd tot erelid van Crescendo

Algemeen

IJZERLO - Woensdag 15 juli heeft Crescendo het muzikale seizoen afgesloten met een openluchtrepetitie op het Bergherveld in IJzerlo. Ondanks de korte repetitieperiode door de coronamaatregelen hebben het jeugdorkest en het fanfareorkest verschillende muziekstukken kunnen laten horen. Daarnaast werd Hans Obbink na 64 jaar lidmaatschap benoemd tot erelid van de vereniging.

Hans Obbink is als 12-jarige lid geworden van Chr. Muziekvereniging Crescendo IJzerlo en heeft verschillende instrumenten bespeeld: bugel, cor (hoorn), tuba en de ventieltrombone. Daarna heeft hij zich bekwaamd in het bespelen van de schuiftrombone.
Nu, na 64 jaar lidmaatschap heeft Hans besloten om te stoppen. Een keuze die Crescendo alleen maar met veel respect kan accepteren. Hans was een markant persoon binnen de verenging, elke woensdag kwam er wel een ‘dreuge opmerking’, waar iedereen weer van in de lach schoot. Ook was hij altijd kritisch, maar ook vol interesse over hoe het volgende concert zou gaan worden. Een geweldige staat van dienst, die Crescendo als vereniging nooit zal vergeten. Dat is ook de reden dat Hans is benoemd tot erelid van Crescendo.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant