Crescendo IJzerlo trots op alle geslaagden | Al het nieuws uit Aalten | Aalten Vooruit
Crescendo is trots op de geslaagden. Foto: PR
Crescendo is trots op de geslaagden. Foto: PR

Crescendo IJzerlo trots op alle geslaagden

IJZERLO - Ondanks dat de muzieklessen de laatste periode online gevolgd werden, zijn de leerlingen van Crescendo IJzerlo onder leiding van hun leraren flink blijven oefenen. Helaas moesten de examens in april door corona worden afgezegd, maar gelukkig heeft Boogie Woogie Cultuurcentrum toch nog de mogelijkheid gevonden om de leerlingen in juni en juli examen te laten doen. Een grote groep leerlingen van Crescendo IJzerlo mocht het A-, B-, C- en D-examen doen en Crescendo mag trots zijn op een hele grote groep geslaagden.

De geslaagden zijn: A-diploma: Timo van Schijndel (F-hoorn), Lotte Hartjes (bugel), Fleur Kampshof (bugel) en Marlies Jansen (bugel); B-diploma: Benthe Wassink (trompet), Lena Kraaijenbrink (trompet), Pien Helmink (bugel), Annaëlle Mengerink (bugel) en Lode Kruisselbrink (slagwerk); C-diploma: Mirte Kruisselbrink (trombone) en Debby Westerveld (alt sax); Fleur (A) en Annaëlle (B) hebben zelfs een diploma met onderscheiding ontvangen, dat wil zeggen dat ze gemiddeld minimaal een 9 hebben behaald.
Willeke Hoftijzer heeft haar D-diploma behaald; dit was tijdens een openbaar examen. Willeke moest een programma van dertig minuten samenstellen. Ze had een mooi persoonlijk programma bedacht met als thema ‘Memories’, ze heeft opgetreden met haar vriendin Nienke op piano, samen met haar lerares Liane en de Bohemian Rhapsody heeft ze met haar collega’s van de saxgroep van Crescendo gespeeld. Eigenlijk had het fanfare orkest van Crescendo haar willen begeleiden bij The Green Hill, maar ook dat mocht in verband met de geldende maatregelen niet doorgaan, gelukkig heeft Willeke het kunnen voordragen met piano begeleiding. Een prachtig examen met een mooi resultaat.
Via deze weg wil Crescendo al haar leerlingen nogmaals feliciteren en complimenteren voor hun inzet in de afgelopen tijd. Ook een compliment naar de muziekschoolleraren die in deze vreemde tijd toch al onze leerlingen zo goed hebben kunnen begeleiden.
Crescendo kijkt vol vertrouwen de muzikale toekomst tegemoet.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden