De handtekeningen zijn gezet door Patrick Frenken (links) en Marcel Elting. Foto: Karin Stronks
De handtekeningen zijn gezet door Patrick Frenken (links) en Marcel Elting. Foto: Karin Stronks

AZSV VR1 heeft nieuwe sponsor

Algemeen

AALTEN - AZSV is trots dat Albert Heijn Aalten bereid is gevonden om hoofdsponsor te worden van het eerste vrouwenteam van de club. Men hoopt met deze nieuwe hoofdsponsor het damesvoetbal in Aalten en omstreken nog meer op de kaart te zetten en verder uit te bouwen.

“Het eerste vrouwenteam wordt Albert Heijn Aalten voorzien van shirts, bijkomende kleding en overige trainingsbenodigdheden om zo een professionele voetbaluitstraling te realiseren. Ook draagt de sponsor financieel bij aan de club”, vertelt AZSV voorzitter Patrick Frenken. In de kantine van sportpark Villekamp worden de handtekeningen op het sponsorcontract gezet door Marcel Elting, supermarktmanager van Albert Heijn, en Patrick Frenken namens AZSV.

Elting spreekt het team nog even toe en zegt dat de AZSV-dames een rol krijgen bij de opening van de nieuwe Albert Heijnwinkel. Er volgt een spontaan applaus en uit handen van aanvoerder Judith Westervelt ontvangt Marcel Elting een boeket bloemen.

De AZSV-vrouwen voetballen in de eerste klasse, waar ze zich prima handhaven. Vrouwen 1 is een team met ambitie en met heel veel speelplezier en is tevens een uithangbord voor AZSV Aalten. Komend seizoen viert AZSV het heugelijke feit van veertig jaar vrouwenvoetbal bij AZSV. Bij AZSV spelen momenteel meer dan 250 vrouwen en meisjes met veel plezier.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant