Ellen Gussinklo van CrossFit Oost: "We zijn weer begonnen!" Foto: PR
Ellen Gussinklo van CrossFit Oost: "We zijn weer begonnen!" Foto: PR

Health & Performance Gelderland: 'We zijn weer begonnen!'

AALTEN - "We zijn weer begonnen!" Groot is de opluchting van Ellen Gussinklo en het team van Health & Performance en CrossFit Oost aan de Landbouwstraat in Aalten. De trainingen en lessen zijn weer van start gegaan, uiteraard helemaal binnen de geldende coronaregels.

Health & Performance en CrossFit Oost bieden de standaard fitnessmogelijkheden aan, en daarnaast de trainingen via het CrossFit-model. "In onze trainingen streven we er naar om net wat meer te doen. De trainingen zijn niet alleen gericht op het verbeteren van kracht en het uithoudingsvermogen, maar zorgen ervoor dat mensen in totaliteit zo fit mogelijk zijn. Mobiliteit, rompstabiliteit, balans en coördinatie zijn ook belangrijke aspecten voor een goede basis, zowel in sport, als in het dagelijks leven ter voorkoming van fysieke klachten en blessures. Ons doel is ook om mensen via persoonlijke schema’s, personal training of groepstrainingen zo gezond en fit mogelijk te krijgen voor hun werk, activiteiten in het dagelijks leven of ondersteuning bij een andere sport. Een simpel voorbeeld: zorgen dat hij of zij in staat is om die tas met boodschappen te tillen, op de juiste manier, ook als-ie zwaar is. Of: zorgen dat iemand zonder problemen de trap op en af kan. Dat iemand niet alleen de kracht heeft om te fietsen, maar dat hij of zij ook op een veilige en goede manier op- en af kan stappen. Zo kun je zorgen dat mensen zo lang mogelijk zelfstandig en goed in beweging kunnen blijven." Er zijn diverse groepstrainingen, en ook voedingsadvies kan deel uitmaken van een trainingsprogramma dat desgewenst helemaal persoonlijk kan worden afgestemd en begeleid.

Powermama
Eén van de groepstrainingen die Health & Performance CrossFit Oost biedt is Powermama. Ellen: "Die training is bedoeld voor vrouwen die tijdens hun zwangerschap graag verantwoord willen blijven sporten en na de bevalling weer op een verantwoorde wijze, zo snel mogelijk fit willen worden. Het is juist in die periode belangrijk om goed te weten wat je wél en wat beter niet kunt doen. Tijdens en na de zwangerschap is ook specifieke aandacht voor de buik- en bekkenbodemspieren belangrijk. Daarop richt Powermama zich: de zwangere of pas bevallen vrouw goed begeleiden bij de juiste training."

Iedereen die graag meer en beter zou willen bewegen, kan bij CrossFit Oost rekenen op een goede begeleiding. "Ook iemand die door klachten gehinderd wordt bij het bewegen, kan bij ons terecht voor goed advies en goede begeleiding, om zo toch meer en beter te bewegen en mobieler te worden. Maak gerust telefonisch of via de website een afspraak!"


www.crossfitoost.com

tel. 06 8354 9862

crossfitoost@live.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden