Het resultaat mag er zijn. Foto: PR
Het resultaat mag er zijn. Foto: PR

Wat in het vat zit verzuurt niet

AALTEN - Wat in het vat zit verzuurt niet, moeten ze hebben gedacht bij De Bree Tuinen en Scouting Aalten.Tijdens de Beursvloer in 2017, die door de Aaltense Uitdaging werd georganiseerd, sloten De Bree Tuinen en Scouting een match, want zo heet dat in Uitdaging-jargon. De Bree Tuinen beloofde aan Scouting Aalten om op het scoutingterrein snoeiwerkzaamheden te komen verrichten. En dat natuurlijk helemaal gratis.

Door omstandigheden werd deze match verplaatst naar een latere datum. En nu, bijna drie jaar later, is het er dan toch van gekomen. En hoe. Want het resultaat mag er zeker zijn. Willem Houwer laat namens Scouting Aalten weten dat zij dankbaar zijn voor het mooie resultaat maar ook voor de prettige samenwerking.
Marianne te Linde, manager van de Aaltense Uitdaging, noemt het geweldig dat er na zo’n lange tijd toch nog sprake is van een gerealiseerde match. Te Linde: “Tijdens de Beursvloer die wij jaarlijks met succes organiseren wordt vraag en aanbod bij elkaar gebracht. Organisaties, verenigingen enerzijds en bedrijven anderzijds spreken vaak de mooiste matches met elkaar af. Wij roepen partijen tijdens en na de Beursvloer altijd op om deze matches, zodra die worden gerealiseerd, vooral met ons te delen. We vinden dat belangrijk omdat het ook aan andere organisaties laat zien wat wij met de Aaltense Uitdaging kunnen betekenen. Hoe mooi is het dat we nu geïnformeerd werden over het feit dat deze match na bijna drie jaar werd gerealiseerd. We staan er misschien niet altijd bij stil maar deze werkzaamheden die om niet zijn verricht door Joris de Bree, vertegenwoordigen een maatschappelijke waarde van 300 euro. Ik roep alle deelnemers aan de Beursvloer in 2020 graag gelijk nog even op om ook het resultaat van hun matches bij ons aan te leveren.”
Als gevolg van de coronacrisis wordt er in 2020 geen Beursvloer georganiseerd, maar de matchgroep van de Aaltense Uitdaging is al bezig met de voorbereidingen voor de Beursvloer in het voorjaar van 2021.
Verenigingen, stichtingen en organisaties hoeven met hun aanvragen niet op die Beursvloer te wachten. Er wordt het hele jaar gematcht. Aanvragen kan per e-mail of via de website.


aaltenseuitdaging.nl

info@aaltenseuitdaging.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden