Bij de wedstrijd op 15 juli wordt veel spektakel verwacht. Foto: Herman Vreeman
Bij de wedstrijd op 15 juli wordt veel spektakel verwacht. Foto: Herman Vreeman

Skeelerwedstrijd op Sportpark Zuid

AALTEN - Na bijna vier maanden laat het kabinet vanaf 1 juli bijna alle corona-beperkingen los. Alle sporten zijn weer toegestaan, met trainingen en wedstrijden, binnen en buiten en voor alle leeftijdsgroepen.Dit besluit uit Den Haag zorgt ervoor dat ook de skeeleraars bij De Peddelaars weer kunnen starten met een (aangepast) wedstrijdprogramma.

Vanaf heden begint een aangepast wedstrijd programma van de Free Wheel inline cup 2020. De eerste wedstrijd voor de Free Wheel Inline Cup vindt plaats op woensdag 15 juli op Sportpark Zuid. Bij de categorie Heren 1 en Dames 1 is de landelijke top vertegenwoordigd. Er wordt gereden in de volgende categorieën: Heren 2 en Dames 2 en masters 40, 50, 60: start 19.30 uur; Heren 1 en Dames 1: start om 20.15uur.

Inschrijving gaat via www.schaatsen.nl. Deelnemers kunnen ook ter plaatse inschrijven op de wedstrijddag zelf.

Er blijven wel een aantal basisregels van kracht, waarvan de belangrijkste regel is dat volwassenen onderling 1,5 meter afstand van elkaar houden. Uiteraard moet iedereen de hygiënevoorschriften volgen en thuis blijven bij ziekteverschijnselen.Wie na 15 juli de smaak te pakken heeft: de volgende wedstrijden staan ook al op het programma van de Free Wheel Inline Cup: 26 augustus: Eibergen en 2 september: Nijeveen (onder voorbehoud).

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden