De fractie van de Progressieve Partij (v.l.n.r. Esther Diepenbroek, Bert Weevers, Guido Uland) heet iedereen welkom op het terras van Kulturhus Lintelo. Foto: PR
De fractie van de Progressieve Partij (v.l.n.r. Esther Diepenbroek, Bert Weevers, Guido Uland) heet iedereen welkom op het terras van Kulturhus Lintelo. Foto: PR

Eerste openbare terras-avond van PP na corona

Hoe wil je wonen in Aalten?

AALTEN - De fractie van de Progressieve Partij organiseert weer een openbare terrasavond, die plaatsvindt op woensdag 1 juli vanaf 20.00 uur op het terras van het Kulturhus in Lintelo. Met een interessant gesprek over de vraag 'hoe wil je wonen in Aalten?'.

Het gaat om duurzaamheid, betaalbaarheid en kwaliteit. Er komen drie visies aan de orde. Architect Rinke ter Haar geeft zijn visie op architectonische kwaliteit. Timmerman en ex-raadslid Gerrit Migchelbrink vertelt over de houten chalets (tiny houses) die het bedrijf waar hij werkt maakt. En er komt een fan van 'Krasse Knarrenhof', een project van geclusterde woningen waar ouderen (en soms jongeren) elkaar helpen bij de zorg. Wat zijn de mogelijkheden in de gemeente Aalten? Hoe zit het met de betaalbaarheid? Kunnen jongeren eigenlijk nog wel zelfstandig wonen?
“We zijn blij dat we weer aan de gang kunnen met onze openbare bijeenkomsten”, zegt Guido Uland, fractievoorzitter van de Progressieve Partij. “We hopen zo ideeën vanuit de bevolking te verzamelen die we in de raad kunnen doorgeven.” De Progressieve Partij luistert graag naar meningen en opvattingen vanuit de samenleving. In het komende zomerseizoen organiseren de progressieven ook weer een aantal fietsexcursies naar leerzame doelen in het buitengebied.
In verband met RIVM-richtlijnen is opgave voor woensdagmorgen 9:00 uur gewenst bij raadslid.guland@aalten.nl. Toegang en koffie/thee zijn gratis.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden