Alain (rechts) en Jamie Piek bij de entree van Fit&Fun. Foto: PR
Alain (rechts) en Jamie Piek bij de entree van Fit&Fun. Foto: PR

Rob’s Sports wordt Sport en Recreatiecentrum Fit&Fun

Algemeen

AALTEN - In 1986 heeft Robert Piek de deuren van Rob’s Sports geopend in Aalten. Destijds aan de Admiraal de Ruyterstraat in Aalten. Daar begon hij als een van de eersten in de omgeving met fitness, groepslessen en judo. In 2008 is hij met zijn sportschool verhuisd naar ’t Boske in Aalten. Daar heeft hij een fantastisch pand neergezet. Er is een zee aan ruimte voor sport, wellness en recreatie. Na ruim 35 jaar actief te zijn geweest in de sportwereld, vindt hij het mooi geweest. Hij is toe aan iets nieuws. Nieuwe eigenaar Alain Piek (een achterneef van Robert) en zijn zoon Jamie Piek zijn ook toe aan iets nieuws. Zij nemen de sportschool over, onder de naam Sport- en recreatiecentrum Fit&Fun.

Alain heeft er bijna twintig jaar opzitten in het onderwijs. Zijn zoon Jamie heeft een sportopleiding gedaan en heeft daarna een tijd gereisd. Beiden hebben een grote passie voor sport en het werken met mensen en zijn al jaren betrokken bij de sportschool. Eind vorig jaar kregen zij te horen dat Robert er mee gaat stoppen. Dat was het moment dat het begon te kriebelen. Alain: "Een fantastische nieuwe uitdaging. Maar ja, daarvoor zet je alle zekerheden die je hebt opgebouwd door de jaren heen aan de kant. Na lang overleg met het gezin hebben we de knoop doorgehakt. We gaan dit doen. We gaan deze nieuwe uitdaging aan.”
Op 1 juli is de start van Sport en Recreatiecentrum Fit&Fun. De naam dekt de lading: fit blijven en vooral veel plezier beleven.
Er mag vanaf 1 juli ook weer binnen gesport worden. Sportzalen zijn nu zo ingericht dat er ruim voldaan wordt aan de anderhalvemeternorm. Leden vonden het de afgelopen tijd heerlijk om buiten te sporten. Als het weer het toe laat, blijft de sportschool dit met groepslessen zeker doen.
De afgelopen maand is er hard gewerkt aan een nieuwe indeling van het pand en is er geïnvesteerd in een aantal vernieuwingen. Er gaat een frisse wind door het bedrijf en er is een heel nieuw aanbod voor leden op het gebied van sport, recreatie en entertainment.
Nieuwe leden kunnen zich via de website aanmelden en twee weken gratis gebruik maken van fitness- en groepslessen. Aanmelden kan nog via de website van Rob’s Sports (robssports.nl) die langzaam omgebouwd wordt tot website van Fit&Fun.
Alain en Jamie Piek heten iedereen graag welkom in Sport en Recreatiecentrum Fit&Fun.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant