Alles leren over de smartphone. Dat kan thuis vanaf de bank. Foto: PR
Alles leren over de smartphone. Dat kan thuis vanaf de bank. Foto: PR

Leer alles over de smartphone

Algemeen

AALTEN/DINXPERLO - In samenwerking met iPad4Senior en Kruiswerk biedt de Bibliotheek Achterhoekse Poort vanaf dinsdag 30 juni een gratis online cursus aan waarin de deelnemer alle ins en outs van de smartphone leert kennen. En hiervoor hoeft men de deur niet uit!

De cursus bestaat uit tien delen maar deze hoeft men niet allemaal te volgen. Iedereen kan zich gewoon inschrijven voor alle onderdelen die men interessant vindt. De onderwerpen die tijdens deze cursus voorbij komen zijn heel divers: van de knoppen, ID en cloud-functie van de smartphone tot het installeren van apps, en tot bellen, internetten, e-mailen en fotograferen met de smartphone. De begeleiding van de cursus is in deskundige handen van Aldert Doelen van iPad4Senior. Hij geeft regelmatig cursussen in de bibliotheek over het gebruik van smartphone en tablet. Nu dit even niet mogelijk is, wil hij op deze manier de gelegenheid geven om toch een cursus te volgen. Wanneer iemand zich heeft ingeschreven voor een onderdeel van de cursus, zal Aldert vóór aanvang hiervan contact opnemen om te leren hoe de videoverbinding gemaakt moet worden om deel te kunnen nemen aan de cursus.

Aanmelden
Het eerste deel van de cursus start op dinsdag 30 juni. Vervolgens is er iedere dinsdag een workshop: om 9.00 uur voor deelnemers met een iPhone en om 10.30 uur voor deelnemers met een Android telefoon. Meer informatie en aanmelding op www.achterhoeksepoort.nl of via het Servicebureau, tel. 088-0062929.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant