Charissa Rissewijck. Foto: Richard Davaux
Charissa Rissewijck. Foto: Richard Davaux

Charissa Rissewijck gaat de strijd aan

Algemeen

AALTEN - “Normaal zou ik mezelf niet in de spotlights zetten, maar toen ik hoorde van de Miss Tattoo verkiezing klonk het toch erg leuk.” De vierentwintigjarige Charissa Rissewijck gaat het avontuur aan samen met 38 andere kandidaten. In de wedstrijd zal blijken wie de Miss Tattoo en wie de Mister Tattoo van Nederland is. De heren en dames doen in deze wedstrijd gescheiden mee, zo komen er twee winnaars. Later in de competitie strijden ook de winnaars uit Europa tegen elkaar in Miami. Vanaf vrijdag 29 mei kan iedereen op Charissa stemmen via een sms.

Door Eva Schipper

“Toen ik de oproep voor nieuwe deelnemers zag voorbijkomen op Facebook, dacht ik meteen misschien is het toch iets voor me. Ik vind het niks om mezelf te showen, maar deze speciale variant - voor mensen met tatoeages - van een Miss-verkiezing past wel bij me.” Nadat ze zich had ingeschreven kreeg ze binnen twee dagen al reactie: ze was geselecteerd.

Charissa heeft vooral heel veel zin het nieuwe avontuur. “Toch is het ook spannend. Ik ben er van bewust dat mensen snel een oordeel over je kunnen hebben. Persoonlijk vind ik dat wel spannend. Naast dat ik tatoeages draag, mogen mensen ook zien dat ik een lieve en spontane meid ben.”

De familie van Charissa staat helemaal achter haar. “Ik ben blij dat mijn familie me zo helpt en steunt. Als mijn familie hier niet achter zou staan, had ik waarschijnlijk niet eens meegedaan.” Charissa merkt dat ze steeds bekender aan het worden is. “Bij elkaar opgeteld heb ik nu al zo’n tienduizend volgers op social media. Op de donderdag, voor de start van de stemming, ontploften haar social media. “Ik kreeg ineens zoveel berichten van mensen, over hoe je kan stemmen, maar ook van mensen die me succes wensen. Verder kwam ook de pers om de hoek kijken. Het is even wennen, maar wel erg leuk.”

Over de competitie inhoudelijk is nog veel onduidelijk. “Door het coronavirus heeft de organisatie veel onderdelen van het programma moeten schrappen. Daarvoor in de plaats komen online opdrachten en challenges. Als voorbeeld heb ik laatst een soort introductiefilmpje over mezelf moeten maken.” In de competitie gaat het om wie de meeste stemmen heeft. Iedere keer valt degene met de minste stemmen af. “Mensen kunnen op mij stemmen door MTN85 naar 3669 te sms’en."
Voor meer informatie kan men op Facebookpagina van Charissa terecht.


facebook.com/charrissa.rissewijck

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant