Mooi voor Nop weer open. Foto: PR
Mooi voor Nop weer open. Foto: PR

Mooi voor Nop en Doorgeefhuis weer open

AALTEN - Zaterdag 6 juni gaan 'Mooi voor Nop' en het 'Doorgeefhuis' gevestigd in ontmoetingscentrum De Dam aan de Damstraat 4i te Aalten weer open. Door een aantal belangrijke basisregels in acht te nemen is de dameskledingruil goed te organiseren. De openingstijd is elke zaterdag van 10.30 tot 12.30 uur.

Wekelijks kan er bij Mooi voor Nop, eigentijdse, schone en hele dameskleding geruild worden. Men mag maximaal vijf kledingstukken inbrengen. Nadat de kleding is nagezien door de vrijwilligers wordt er een bon uitgeschreven met het aantal kledingstukken dat uit de winkel gekozen mogen worden. Wie niet gelijk kan slagen, mag de bon ook later inleveren. De bon is één jaar geldig. Er wordt nu alleen zomerkleding ingenomen en geruild. Daarnaast hoef je natuurlijk niet altijd iets te ruilen. Goede draagbare dameskleding doneren mag ook. De dameskledingruil is voor iedereen ook voor jonge meisjes is er volop keus. Mooi voor Nop wordt ondersteund door Figulus Welzijn.

Niet alleen Mooi voor Nop is op deze locatie gevestigd. Ook Stichting Doorgeefhuis Maria is daar te vinden. Het doorgeefhuis verkoopt allerhande leuke, handige en bruikbare spullen voor een klein bedrag. Het is een interessante plek om eens leuk rond te snuffelen, voor wat je altijd al zocht en nooit kon vinden. Ook hier geldt: je hoeft niet altijd iets te kopen, kleine allerhande spulletjes doneren mag ook. Met de opbrengst daarvan sponsort Maria maandelijks een meisje in Thailand via Compassion Nederland.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden