Totale Zorgwinkel Neede verhuisd | Al het nieuws uit Aalten | Aalten Vooruit
Van rechts naar links Arno en Wilbert van der Mast, Lotte en Kirsten van de Totale Zorgwinkel. Foto: Rob Weeber
Van rechts naar links Arno en Wilbert van der Mast, Lotte en Kirsten van de Totale Zorgwinkel. Foto: Rob Weeber

Totale Zorgwinkel Neede verhuisd

NEEDE - Toen de Familie van der Mast in 2008 met hun thuiszorgwinkel onder de naam Ouderenwinkel begon, waren er nog relatief weinig hulpmiddelen verkrijgbaar. Door de jaren heen verbeterde het aanbod sterk en kwam er steeds meer keus. In 2015 besloot men het concept Ouderwinkel te verlaten en verder te gaan onder de naam Totale Zorgwinkel. Deze naam sloot met het aanbod beter aan bij de doelgroep, aangezien er hulpmiddelen voor jong en oud zijn. De zaak wordt inmiddels geleid door de broers Arno (42) en Wilbert (39) van der Mast in samenwerking met Lotte en Kirsten.

Grootste van Oost-Nederland
Door het groeiende aanbod van de Totale Zorgwinkel werd het eerste onderkomen aan de Bedrijvenweg, te klein. Met de verhuizing naar het bedrijventerrein De Russchemors in Neede ontstond de grootste zorgwinkel van Oost-Nederland met het breedste aanbod. De winkel biedt bijvoorbeeld een zeer uitgebreid aanbod aan rollators, scootmobielen, elektrische opvouwbare rolstoelen, seniorenbedden en sta-op- en relaxstoelen. Voor wie niet naar de winkel kan komen, biedt de Totale Zorgwinkel bovendien de mogelijkheid om diverse modellen scootmobielen, sta-op stoelen of elektrische rolstoelen gratis en vrijblijvend aan huis te demonstreren, met inbegrip van een proefrit.

Over de Totale Zorgwinkel
Wie de nieuwe winkel binnenstapt, ziet een walhalla aan zorgondersteunende producten voor in huis en onderweg. “De rollator is misschien wel het meest bekende product, maar dat vormt nog slechts een klein onderdeel van ons totale, zeer brede assortiment,” aldus Wilbert. “Voor in huis hebben we hulpmiddelen voor de diverse vertrekken, zoals slaap- en badkamer, huiskamer en keuken, en een breed assortiment gemaksproducten als aangepaste klokken, rugkussens en alarmering. Voor de mobiliteit verkopen we diverse modellen scootmobielen, waaronder een opvouwbare, (elektrische) rolstoelen en rollators, in iedere prijsklasse. Door de nieuwe, uitgebreide vestiging op de Russchemors hebben we veel op voorraad en kunnen we alles overzichtelijk presenteren en demonstreren. We nemen bovendien alle tijd voor de klant.”

Scootmobiel hulpdienst
De winkel heeft een verzorgingsgebied tot ver buiten Berkelland. Verder is de webshop een belangrijk verkooppunt. De scootmobiel echter kan niet met de post worden verstuurd. Om toch de klant van dienst te kunnen zijn, is Wilbert drie dagen per week in Nederland onderweg. Hij bezoekt de klant en demonstreert de gewenste scootmobiel of elektrische rolstoel op locatie. “Deze service werkt uitstekend", licht Wilbert toe. “De klant hoeft niet naar de winkel te komen en ontvangt toch maatwerk en persoonlijke aandacht. Naast de verkoop hebben we ook een samenwerking met een landelijke pech-onderweg- en reparatieservice. Iedereen die onverhoopt onderweg stil komt te staan met onze scootmobiel, wordt netjes opgehaald en thuisgebracht.”

Speciaal vanwege de verhuizing heeft de Totale Zorgwinkel vanaf tot en met zaterdag 20 juni een actiekorting op scootmobielen, waarbij de korting wel kan oplopen tot 500 euro. De winkel is gevestigd op het bedrijventerrein Russchemors aan de Russchemorsweg 38 in Neede. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 09.30 tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.30 tot 16.00 uur. Het hele assortiment is ook op het gemak thuis te bekijken via de website.


www.totalezorgwinkel.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden