De Beer & Food-truck van Beneman. Foto: PR
De Beer & Food-truck van Beneman. Foto: PR

Fiets & wandel Drive Thru in Vragender

VRAGENDER - Op Hemelvaartsdag (donderdag 21 mei) is er in Vragender een heuse fiets & wandel Drive Thru te vinden. Hier kunnen passerende fietsers en wandelaars terecht voor een kleine versnapering zoals een kop koffie of thee met of zonder appeltaart, belegde broodjes en snacks to go. Ook een schepijsje van ijsboerderij ’t Dommerholt of een ter plekke bereide beef burger van de smoker-grill behoren tot de mogelijkheden.

Het initiatief komt van Restaurant Beneman uit Vragender. Mede-eigenaar Roy Wensink vertelt: "We hebben dit samen met ons team bedacht. We houden hier niet van stilzitten en op een feestdag zoals Hemelvaartsdag zien we dat er, ook in deze coronatijd, een grote behoefte bestaat om onderweg ergens een hapje of drankje te kunnen krijgen. Het unieke van deze 'Drive thru' is dat mensen hier te voet of met hun fiets langs kunnen gaan.
Ook is Beneman een prima startpunt voor fiets- en wandeltochten. We bieden iedereen deze dag bij aankoop van een consumptie een gratis fiets- of wandelroute aan door de mooie omgeving van Vragender!"

Restaurant Beneman heeft verschillende routes beschikbaar. Ook is het mogelijk om een dauwtrap-tas te bestellen waarmee men onderweg kan gaan picknicken. Deze zijn tot en met woensdag 20 mei te bestellen. Voor meer informatie zie www.beneman.nl of bel met 0544 371 271. Alle diensten worden uitgevoerd conform de richtlijnen van het RIVM.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden