De schilder-, teken- en fotowedstrijd  '75 jaar vrijheid' kan niet doorgaan. Foto: PR
De schilder-, teken- en fotowedstrijd '75 jaar vrijheid' kan niet doorgaan. Foto: PR (© eigen foto Achterhoeks Kunstcafé)

Schilder-, teken- en fotowedstrijd '75 jaar vrijheid' afgelast

AALTEN - Het jaar van ’75 jaar vrijheid’ verloopt totaal anders dan iedereen had gedacht, zonder de geplande feestelijkheden. Dat geldt uiteraard ook voor het Achterhoeks Kunstcafé, dat heeft moeten besluiten de schilder-, teken- en fotowedstrijd '75 jaar vrijheid' af te gelasten.

Het bestuur van het Kunstcafé heeft in eerste instantie de situatie nog even afgewacht, maar kon niet anders meer nu de corona-maatregelen van het RIVM opnieuw zijn verlengd. Ook het Nationaal Onderduikmuseum blijft voorlopig gesloten.
Dit is een oprechte tegenslag voor iedereen die er hard aan heeft gewerkt, zowel voor de kunstenaars als de organisatie. De al ingeleverde kunstwerken en foto's kunnen worden opgehaald bij Messink & Prinsen of Foto Garretsen.
Ook met de Kunstcafé-avonden wordt geen risico genomen. Deze zijn voorlopig tot september afgelast Via de website, social media en de nieuwsbrief wordt iedereen op de hoogte gehouden.

www.achterhoekskunstcafe.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden