Afbeelding

Thuis meedoen met het online voorleeskwartiertje

Algemeen

AALTEN.DINXPERLO - Omdat het vanwege het coronavirus nu even niet mogelijk is om voor te lezen in de vestigingen, is de Bibliotheek Achterhoekse Poort van start gegaan met een online voorleeskwartiertje! Iedere doordeweekse dag om 17.00 uur leest een medewerker van de Bibliotheek voor. Net als in de Bibliotheek kun je luisteren en meedoen, alleen zie je elkaar nu via een schermpje!

Voorlezen is belangrijk voor de ontwikkeling van je kind maar voorlezen is vooral ook heel leuk! Normaal gesproken zijn er dan ook wekelijkse voorleessessies in de vestigingen van de Bibliotheek. Helaas kunnen we daar nu even niet samenkomen maar online kan dat nog wel!

Hoe werkt het?
De Bibliotheek heeft voor dit voorleeskwartiertje een online ruimte gereserveerd. Via een link die te vinden is op www.achterhoeksepoort.nl, krijg je toegang tot deze ruimte. Op doordeweekse dagen zie je hier om 17.00 uur een medewerker van de Bibliotheek, die een stukje gaat voorlezen. Omdat je op dat moment in dezelfde online ruimte bent, is er ook interactie mogelijk tussen de voorlezer en de kinderen. En aan het einde van het voorleeskwartiertje kunnen de kinderen nog in gesprek over het voorgelezen boek. Iedereen die wil meedoen kan van maandag tot en met vrijdag om 17.00 uur aanschuiven bij het online voorleeskwartiertje!


achterhoeksepoort.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant