Teleurstelling bij de organisatoren over het afgelasten van het Sjoksfestival. Foto: Marcel te Brake
Teleurstelling bij de organisatoren over het afgelasten van het Sjoksfestival. Foto: Marcel te Brake (M. te Brake)

Sjoksfestival afgelast

2021: dertig jaar Sjoksfestival, 28 en 29 mei

AALTEN - Ook het Sjoksfestival van 29 en 30 mei gaat niet door. Binnenkort wordt bekend gemaakt hoe de terugbetaling wordt geregeld voor mensen die een kaartje hebben gekocht.

"Zeer spijtig maar begrijpelijk dat de regering deze verscherpte maatregelen doorvoert. We beseffen dat de horeca keihard getroffen wordt door deze maatregelen. Restaurants, cafés, bioscopen, sportclubs, kantines, hotels, deze sector gaat een enorm zware tijd tegemoet. We hopen dat ze het redden, dat ze een fatsoenlijke compensatie krijgen van de regering", merkt Christiaan ter Haar van de stichting Sjoksevenementen op.
De organisatie van het Sjoksfestival beseft dat de sponsoren, leveranciers en partners van het festival dus ook een heel moeilijke periode zullen doormaken. Coen Derksen, bestuurslid: "We hopen dat we volgend jaar een geweldig feest kunnen houden op 28 en 29 mei. Voor iedereen zeggen we: houd je aan de regels, de maatregelen zijn er niet voor niets. En blijf vooral gezond. Tot volgend jaar! We gaan voor Dertig jaar Sjoksfestival in 2021 op 28 en 29 mei."

Meer berichten