Start nu de Bierista Biercursus en haal je bierdiploma | Al het nieuws uit Aalten | Aalten Vooruit

Start nu de Bierista Biercursus en haal je bierdiploma

Bier drinken kun je leren!

Er is meer dan alleen pils. Maar hoe smaakt een IPA? En wat is het verschil tussen een Weizen en een Witbier? Bier is populair en het aantal brouwerijen is bijna niet meer te tellen. Maar wat weet jij van bier?

Alain Schepers uit Ruurlo heeft een gat in de markt ontdekt. "Er is een wildgroei aan bieren. Maar welk bier vind ik lekker? In welk glas schenk ik het? En op welke temperatuur? In een uitgebreide biercursus leer je alles over bier: van brouwen tot tappen, van graan tot glas. Je leert online, gewoon thuis vanuit je luie stoel , wanneer het jou uitkomt. En dat gaat het best met een glas bier erbij."

De Bierista Biercursus is in nog geen twee jaar uitgegroeid tot de grootste bieropleiding van Nederland. Al bijna drieduizend bierliefhebbers haalden hun officiële Bierista Bierdiploma.

De Bierista Bieropleiding is in verband met de crisis tijdelijk extra voordelig. Gebruik de cadeauboncode ACHTERHOEKNIEUWS en ontvang nog eens vijf euro extra korting. Je betaalt geen € 99 maar slechts € 94,-. Bestel nu, ga direct aan de slag en krijg het bijbehorende XL Bierpack met 16 verschillende bieren gratis thuisbezorgd.

Verzilver je code ACHTERHOEKNIEUWS op www.bierista.nl/bieropleiding

Bierista Biercursus:
incl. XL Bierpack
incl. Officiële bierdiploma
Aanbevolen door brouwers
9,8 gemiddelde klantwaardering
Actie loopt tot en met 20 april 2020

Dit artikel wordt u aangeboden door Bierista. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden