FC Barcelona, winnaar van de editie 2019 van het Internationaal Marveldtoernooi.
FC Barcelona, winnaar van de editie 2019 van het Internationaal Marveldtoernooi.

Geen internationale clubs op de velden van Den Elshof

GROENLO - Opnieuw slecht nieuws voor de voetballiefhebbers in de regio. Ook het bestuur van het Internationaal Marveldtoernooi dat gehouden zou worden van 5 tot en met 7 juni heeft besloten het evenement dit jaar niet door te laten gaan.

Het bestuur bericht: "De onzekerheden over de ontwikkelingen die komen gaan, maken een goede en financieel gezonde organisatie van het toernooi onmogelijk. En dit met het oog op een voor velen economische lastige periode die komen gaat. Bovendien, ondanks dat er nog geen afzeggingen waren, zal de komst van de deelnemende teams uit Brazilië, de Verenigde Staten, Spanje, Duitsland, Tjechië en Nederland nog heel lang onzeker blijven. Het is zeer jammer dat we dit jaar niet de beste O15 teams uit Europa en daarbuiten in actie zullen zien in Groenlo. Helaas dus geen FC Barcelona, Ajax, Feyenoord, Palmeiras, PSV, FC Dallas, Slavia Praag, AZ, Schalke 04, Atlético Madrid en Red Bull Bragantino op sportpark Den Elshof. En ook een grote teleurstelling voor de spelers van s.v. Grol natuurlijk, die dit jaar niet tegen de sterren van de toekomst kunnen spelen. Maar gezondheid is op dit moment prioriteit nummer één."

Ook de sponsoravond op donderdag 4 juni voor sponsoren van s.v. Grol en het Internationaal Marveldtoernooi zal niet doorgaan. De organisatie hoopt snel weer samen met alle teams, sponsoren en vrijwilligers aan de slag te kunnen gaan voor de editie van 2021 en bedankt alle betrokkenen voor de samenwerking tot nu toe.


www.marveldtournament.com

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten