Kerstfeest stichting Jozua in nieuw jasje

Dinxperlo - Zondag 17 december is het zover. Stichting Jozua viert dan samen met alle kinderen en tieners van de kinder- en tienerclub, het jaarlijkse kerstfeest. Het feest wordt gehouden in het gebouw van de Christengemeente aan het Kerkhofplein 7 in Dinxperlo. Het kerstfeest begint om 17.00 uur. De toegang is vrij en iedereen is van harte welkom.
 

Een piepklein Kerstfeest
De kinderen van de kinderclub zullen dit jaar een heel mooi toneelstuk opvoeren. Het heet: "Een Piepklein Kerstfeest". Het verhaal is geschreven door Max Lucado en zal dan door de kinderen gespeeld worden. Elke woensdagmiddag wordt inmiddels alweer druk geoefend.
 
Een nieuw jasje
De tieners doen het dit jaar anders. Ze steken het kerstfeest van stichting Jozua in een nieuw jasje. Eline Rutgers en Noortje Ormel vertellen dat er een "open podium" is. Een heel aantal tieners zal daar iets van hun talenten laten zien. Er zal heel wat te beleven zijn en dat kan ook niet anders, want op de tienerclub zitten meer dan veertig verschillende, gezellige tieners, die natuurlijk allemaal hun eigen talenten hebben.
Hoewel de invulling anders is dan andere jaren, blijft de boodschap natuurlijk dezelfde. We vieren dat Jezus Christus, de Redder, geboren is in Bethlehem. Ook dit jaar willen we vertellen dat Hij gekomen is voor alle mensen.
 
Voor meer informatie over het Kerstfeest of het clubwerk van stichting Jozua kan gebeld worden met Paulien Brethouwer: tel. 0315-653672.

Meer berichten

Shopbox