InSalvation brengt Exodus-tour in Aalten

Algemeen

AALTEN - In februari presenteert InSalvation haar nieuwe album Exodus. Het is een bijzondere aangelegenheid; een Nederlandse band met een internationaal uitgebracht album via Integrity Music. Met het nieuwe album start de moderne worshipband de tour, die op 29 februari Aalten aan doet. Het belooft een avond te worden vol aanbidding en toerusting rondom de centrale metafoor van het nieuwe album: iedereen heeft een plek of situatie die achtergelaten kan worden om samen de toekomst tegemoet te treden die God voor ze heeft.

InSalvation is één van de bekendste Nederlandse moderne worship bands van de afgelopen decennia. Het recente lied Vul Dit Huis Met Uw Glorie stelde de groep voor aan een groter publiek. En de nieuwe muziek van Exodus gaat nog een stap verder. De band maakt nu deel uit van de muzikale familie van het label Integrity Music, wat ook artiesten als Leeland en Matt Redman voert. Tijdens de komende concerten van de Exodus-tour laat InSalvation niet alleen de bekende songs horen, maar ook het nieuwe album. Het past allemaal in de visie van de band, die leunt op drie pijlers (worship, justice, equipping'). Exodus is een krachtig getuigenis voor jong en oud. En de Exodus-tour belooft indrukwekkende avonden op te leveren. De tickets zijn gratis; tijdens de avonden wordt gecollecteerd voor de onkosten. Per kaart worden slechts reserveringskosten gerekend. Meer informatie is te vinden op de website.

De aanvang is om 19.30 uur in de Westerkerk, Hogestraat 52 te Aalten.

Over InSalvation
InSalvation is sinds 2006 niet meer weg te denken uit het christelijke muzieklandschap in Nederland. De band is bekend van liederen als Vul Dit Huis Met Uw Glorie, Neon, Power in the Blood en God Who Saves. Het is een band met een hart voor aanbidding en gerechtigheid. InSalvation verlangt ernaar om samen God te aanbidden en in Zijn aanwezigheid veranderd de wereld in te gaan. Sinds 2012 bestaat de band naast Jafeth Bekx uit Sifra Bekx, Andy Stuijfzand, Tanja van Schuylenburg, Henny Mugge en Hanjo Fisser.

De stichting
InSalvation is meer dan alleen een band. Sinds januari 2015 is InSalvation een stichting met drie pijlers: Worship, Justice en Equipping. Jafeth: ''We hebben de droom en visie om een beweging te zien ontstaan van mensen in Europa die opstaan en Jezus toegewijd volgen door een leven van aanbidding en gerechtigheid.''


www.insalvation.com

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant