Die Slingetaler en Sandra Vanreys. Foto: PR
Die Slingetaler en Sandra Vanreys. Foto: PR Foto: Die Slingetaler

Die Slingetaler en Sandra Vanreys samen op het podium

Algemeen

Die Slingetaler en Sandra Vanreys in Kulturhus Lintelo

LINTELO - Die Slingetaler en Sandra Vanreys presenteren een avondvullende muzikale show waar country en volksmusik elkaar ontmoeten. Op zaterdag 28 maart om 20.00 uur in het Kulturhus Lintelo. Sandra Vanreys en Die Slingetaler vullen de show met ieder hun eigen repertoire, maar ook met een groot aantal gezamenlijk gespeelde nummers.

Veel herkenbare, goed in het gehoor liggende melodieën zullen de revue passeren. Sandra van Reys is een allround artieste met ruim 35 jaar bühne-ervaring op binnen en buitenlandse podia. Een eigen stemgeluid, sympathieke uitstraling en het talent om elk publiek voor zich te winnen, maken haar tot een gewilde zangeres. Met name het countrygenre draagt zij een warm hart toe, maar ook diverse ander muziekgenres zijn haar niet vreemd. Inmiddels is zij door het Nederlands countrypubliek, achtmaal uitgeroepen tot Nederlands beste en favoriete countryzangeres. Tevens is Sandra betiteld tot 'millennium countryzangeres' van Nederland.
Die Slingetaler, bekend van onder andere Ein Abend der Volksmusik: zes heren en twee dames brengen Alpenländische volksmuziek, Duitse Schlagers, nummers met Achterhoekse teksten, country en Nederlands- en Engelstalige evergreens, veelal voorzien van een Alpenländisch sausje.

Kaarten zijn tijdens openingstijden te verkrijgen in het Grand Café van het Kulturhus in Lintelo of te bestellen via info@kultuhuslintelo.nl. Voorverkoopprijs 10,00 euro tot 27 maart 12.00 uur en prijs aan de zaal 12,50 euro. De zaal is open vanaf 19.30 uur, het programma begint om 20.00 uur.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant