The Bentleys. Foto: Dennis Boxem
The Bentleys. Foto: Dennis Boxem

The Bentleys met 'To Liverpool and Back' in De Hofnar

Algemeen

AALTEN - Op zaterdag 7 maart vanaf 20.00 uur treden The Bentleys op met hun muziekprogramma 'To Liverpool and Back' in evenementencentrum De Hofnar in Aalten.

De vijf energieke muzikanten van The Bentleys nemen je mee op een spannende reis die de rock & roll maakte van de VS naar Engeland en terug. Vol passie en overtuiging creëren ze de sound, sfeer en swing van de fifties en sixties. Ze zingen en spelen rhythm & blues van Ray Charles, rock & roll van Elvis, beatmuziek van The Beatles, rock van The Rolling Stones, maar ook de Amerikaanse antwoorden daarop, zoals The Monkees en Creedence Clearwater Revival. Ondersteund door sappige verhalen en vrolijke entr'actes brengen zij een ode aan deze muziek, de soundtrack van een opkomende jeugdcultuur. De muziek is voor heel veel mensen, van alle leeftijden, het spreekwoordelijke feest der herkenning.
Aanvang 20.00 uur. Zaal open 19.30 uur. Kaarten 17,50 euro. Kaarten zijn te verkrijgen via de website www.streektheaterAalten.nl, bij boekhandel Messink en Prinsen en boekhandel Meneer Kees in Aalten, of ’s avonds voor zover nog voorradig aan de kassa van het evenementencentrum De Hofnar, Polstraat 7 te Aalten.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant