Een van de foto's uit de expositie. Foto: Erik van de Groep
Een van de foto's uit de expositie. Foto: Erik van de Groep (Foto: )

Stillevens fotoclub Helios in bieb

AALTEN - Een tafel met bloemen en planten, dode fazanten, hazen, konijnen, krenten, rozijnen, vazen en glazen, schedels en doeken, kaarsen en boeken, lepels en messen, karaffen en flessen, appels en peren, borden en schalen, kannen en kruiken, een makreel of een schol. Veel voorwerpen lenen zich om in een stilleven te verwerken en de fotografen van Fotoclub Helios hebben daar dankbaar gebruik van gemaakt.

Hoe gevarieerd het thema uitgewerkt kan worden is te zien in de expositie van de fotoclub in de bibliotheek van Aalten. Soms traditioneel, soms verrassend, maar zeker de moeite waard om even bij stil te staan. De foto's zijn tot 25 april te bekijken tijdens de openingsuren van de bieb: maandag en vrijdag 14-19 uur; dinsdag en woensdag 14-17 uur donderdag 10-12 en 14-17 uur en zaterdag 11-13 uur.
Fotoclub Helios is een gezellige club amateurfotografen en het lidmaatschap werkt inspirerend en motiverend. Er is aan Helios dan ook meer te ontdekken dan het in de bibliotheek geëxposeerde fotowerk. Elke tweede maandag van de maand komen de leden bij elkaar in café Leuven aan de Landstraat in Aalten (niet in juli en augustus). Dan wordt fotowerk van de leden getoond en besproken. Ook worden er instructieavonden gehouden, gaan leden regelmatig in groot of klein verband op fototocht, worden exposities gehouden en is er contact met andere clubs en (amateur)fotografen. Elke maand wordt er een thema opgegeven waarmee de leden aan de slag gaan. Iedereen die plezier heeft in fotograferen en nog meer plezier uit die hobby wil halen, is welkom om geheel vrijblijvend enkele avonden bij te wonen en de sfeer te proeven. Meer informatie via e-mail: secretaris@fc-helios.nl of op de website.

www.fc-helios.nl

Lees ook

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden