De organisatoren vertellen over het Sjoksfestival bij AFM. Foto: Marcel te Brake
De organisatoren vertellen over het Sjoksfestival bij AFM. Foto: Marcel te Brake (Foto: )

Voorverkoop Sjoksfestival van start

AALTEN – Vrijdag 31 januari ging de voorverkoop van het Sjoksfestival van start. Binnen twee dagen waren de Early Bird-passe-partout-kaarten, die toegang verschaffen voor de vrijdag en zaterdag, al uitverkocht. Het Sjoksfestival wordt dit jaar gehouden op vrijdag 29 en zaterdag 30 mei.

De organisatoren regelden ook wat optredens met Mitch Lodewick en Meike Ubbink. Zij waren in de AFM-studio om te vertellen over hun avonturen bij The Voice of Holland. Mitch en Meike zullen enkele songs meezingen met de Vrienden van Aalten Live. Dit jaar is het thema 'Nederrock', stevige muziek uit Nederland. Coen Derksen van het Sjoksfestival: "We willen dit jaar de liefhebbers van rockmuziek tegemoetkomen! Gilbert heeft de volgende topmuzikanten opgetrommeld: Linda Scholten, Peter Baten, Bernd Nijman, Albert Pothoff, André van Ham, Jeroen Pothoff en Gilbert van Zolingen zelf natuurlijk. Zij zijn te horen op de Markt, afwisselend met de topformatie HIKE."

Op vrijdag trapt het Sjoksfestival af met twee coverbands: de Rolling Stones tribute Stones Session en de de zeskoppige Ultimate Guns N Roses Tributeband. Zaterdagmiddag beleeft het Sjoksfestival een primeur met de introductie van Kids Sjoks. Dan bruist het centrum van Aalten met op de dj-stage Snyker, Ardex, GrÜpo en Rogerson. Vanaf half twaalf staat Poar Neem'n op de planken, Feestnation sluit de avond af. Op de Markt kunnen bezoekers genieten van HIKE en de Vrienden van Aalten Live. Christiaan ter Haar merkt op: "Sjoks Kids is voor kinderen van groep 7 van de basisscholen tot en met jongeren van zestien jaar. We organiseren deze middag in samenwerking met Figulus Welzijn. Medewerking verleent Flex Daily, de band waarbij Mitch Lodewick zingt, met rappers en confetti! Op Facebook en Instagram staan de laatste nieuwtjes."


www.sjoks.nl

Facebook: Sjoksfestival

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden