Mantelzorgcafé in Aalten

AALTEN - Op dinsdag 25 februari 2020 vindt het maandelijkse Mantelzorgcafé plaats. Deze keer kunnen mantelzorgers elkaar ontmoeten in Restaurant ’t Noorden, Lichtenvoordsestraatweg 44 in Aalten, van 10.30 tot 12.00 uur.

Iedereen die voor een langere periode zorgt voor iemand in de omgeving is mantelzorger. Het kan gaan om de zorg voor een ouder, een partner, een kind of een andere naaste. VIT-hulp bij mantelzorg organiseert voor hen het Mantelzorgcafé.

De mantelzorgconsulent is de gastvrouw en ontvangt de mantelzorgers met een kopje koffie of thee. Vaak ontstaan in een ongedwongen sfeer onderling mooie gesprekken. Een half woord is vaak genoeg om elkaar te begrijpen. Deelnemers kunnen zo elkaar tot steun zijn maar ervaren het ook als ‘er even tussen uit zijn’. Vanzelfsprekend kan men zich met vragen wenden tot de mantelzorgconsulent.

Mantelzorgers kunnen binnenlopen wanneer zij willen. Opgave hiervoor is niet nodig. Er zijn geen kosten aan verbonden en de koffie/thee krijgt men aangeboden. Informatie over deze bijeenkomsten vindt men ook op onze website www.vithulpbijmantelzorg.nl.

Voor informatie kan worden gebeld met 0544-82 00 00 of gemaild naar info@vithulpbijmantelzorg.nl.

Meer berichten