Fors hogere collecte opbrengst Hersenstichting

Algemeen

AALTEN - Van 27 januari tot en met 1 februari vond in Aalten de collecte voor de Hersenstichting plaats.

Dit jaar hebben maar liefst 30 collectanten zich enthousiast ingezet om geld in te zamelen voor 4 miljoen mensen met een hersenaandoening. De coördinator Hans Sloetjes is heel blij met de redactionele aandacht in deze krant en op Ffacebook, die zes nieuwe collectanten heeft opgeleverd.

De enorme inzet van de collectanten heeft ertoe geleid dat de collecte opbrengst dit jaar fors hoger is. Was het vorig jaar 1800,00 euro, nu is de opbrengst in totaal 2607,09 euro. Coördinator Sloetjes is erg blij met deze opbrengst. "Zo zie je maar wat een aantal extra collectanten kan betekenen. De opbrengst wordt besteed aan wetenschappelijk onderzoek en aan voorlichting, om zo een bijdrage te leveren aan het voorkomen, afremmen of genezen van een hersenaandoening. Namens de Hersenstichting hartelijk bedankt voor uw bijdrage."

Wie de collectant heeft gemist, kan alsnog doneren op gironummer 860 in Den Haag.

Wie wil meehelpen aan de volgende collecte en deze zo nog succesvoller maken, kan zich nu al aanmelden als collectant. Er zijn nog steeds straten waar de Hersenstichting ook graag wil collecteren. Aanmelden kan bij de coördinator voor Aalten, Hans Sloetjes op tel. 06-23144171.


www.hersenstichting.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant