The Ultimate Eagles tijdens een optreden. Foto: PR
The Ultimate Eagles tijdens een optreden. Foto: PR

Riders on the Storm in De Hofnar

Algemeen

AALTEN - Op zondag 22 maart vanaf 14.00 uur komen de beste tribute bands van The Doors, The Eagles, Johhny Cash en Crosby, Stills, Nash & Young naar de Hofnar in Aalten.

Riders on the Storm is het laatste nummer dat The Doors ooit opnamen met hun 'rider' Jim Morrison. Gelukkig voor ons bestaat er zoiets als een muzikaal eerbetoon. Op 22 maart strijkt de champions league van tributebands neer in De Hofnar in Aalten voor een hommage aan de muziek van The Doors. Maar ook The Eagles, Johnny Cash en Crosby-Stills-Nash-Young krijgen op die zondag de eer die hun toekomt. Vier tributebands van wereldklasse laten hun stijf uitverkochte tournees samenkomen in de Achterhoek: The Doors Alive (UK), The Ultimate Eagles (UK), Def Americans en Stardust. Niets in het leven is zeker. Maar dat je Riders on the Storm niet mag missen, dat staat vast.

Riders on the Storm wordt een avond van muzikale herinneringen. Een ode aan vier grootheden die in de afgelopen decennia hun stempel hebben gedrukt op diverse muziekgenres, in het bijzonder de country, folk en rock. Passie en perfectie lopen als rode draad door de sound en performance van zowel The Doors Alive, The Ultimate Eagles, Def Americans als Stardust. Deze bands bestaan louter uit rasmuzikanten die hun taak meer dan serieus nemen om het origineel recht aan te doen. Dat ze daarin slagen, bewijzen ze al jaren afzonderlijk van elkaar met uitverkochte shows in theaters en op festivals.

Kaarten voor dit spektakel zijn nu al te koop via www.hofnaraalten.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant