Try out cabaretvoorstelling Madelijne Kool

IJZERLO - Op zondag 2 februari vindt de try-out plaats van de nieuwe cabaretvoorstelling van Madelijne Kool samen met haar vaste pianist Nicolaas Duin. De voorstelling is bij boerderij 't Westendorp in IJzerlo, aan de Westendorpweg 2, aanvang 15.00 uur.

Madelijne Kool is cabaretière/schrijver/(stem-)actrice/ moeder/reclamemaker/songwriter en werkt regelmatig samen met Claudia de Breij, Veldhuis en Kemper en John Ewbank. Ze inspireert als ex-ondernemer en moeder en deelt van alles met haar publiek. Haar nieuwe theatervoorstelling, die ze nu als try-out gaat spelen, heet 'Ergens moeten we beginnen'. Met als ondertitel: 'duurzame muziekcabaret vol recyclebare grappen'.
Kool is heel goed in beginnen. Daarna, tja, daarna. Afmaken of afhaken, that's the question. Maar nu niet meer: Kool MOET aan de gang. Maakt ze het af, bijt ze door, haalt ze de finish?
'We moeten ergens beginnen' is een cabaretvoorstelling die gaat over verantwoordelijkheid nemen. Nou ja, proberen. In elk geval beginnen met proberen. Of moeten er gewoon beginnen met een keer wat af te maken? Dat wordt dus een superpositieve middag over mislukkingen met een vleugje succes, en dat het altijd erger kan.

Graag even vooraf reserveren voor deze gezellige, laagdrempelige middag via joke.ruesink@hotmail.com.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden