Romke van der Kaa bij Groei & Bloei

HEELWEG - Romke van der Kaa is op woensdag 29 januari te gast bij Groei & Bloei Aalten e.o. Bij De Radstake in Heelweg houdt hij een lezing over klimplanten.

Romke van der Kaa is bekend van zijn boeken en vele schrijfwerk voor kranten en tijdschriften. Hij deed ook werk voor Radio en TV Gelderland. Romke verbleef in zijn jongere jaren lange tijd in Engeland en Ierland en werkte daar in grote bekende tuinen. Terug in Nederland begon hij zijn eigen kwekerij, samen met Piet Outolf. Het bedrijf bestaat nog steeds maar wordt nu uitgebaat door een vennoot. Tegenwoordig woont en tuiniert hij op het landgoed Hof te Dieren, voormalig bezit van stadhouder-koning Willem III.
Onder verwilderen van de tuin verstaat hij niet de boel de boel laten. De tuineigenaar staat wel degelijk zelf aan het roer, en zal af en toe moeten bijsturen. Maar in een tijd waarin steeds minder uren in de tuin worden besteed moet het mogelijk zijn om meer plezier te hebben met minder werk. Dat is waar de lezing over gaat. Het begint om 19.30 uur en de inloop is vanaf 19.00 uur. De lezing is voor leden gratis, niet-leden betalen 3 euro.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden