Jimmy Sterman. Foto: PR
Jimmy Sterman. Foto: PR (Foto: )

Willy deVille Tribute in Oerkroeg Schiller

AALTEN - Op zaterdag 18 januari komt Jimmy met zijn deVille band een optreden doen in Oerkroeg Schiller, waar muziek en gezelligheid de boventoon voeren.

Dat de muziek van Willy De Ville enorm leeft na zijn overlijden in 2009, blijkt wel uit het feit dat zijn muziek en concerten nog steeds dagelijks te horen en te zien zijn op allerlei media. Voor de seizoenen 2017 en 2018 koos zanger/gitarist en initiatiefnemer Jimmy Sterman voor een selectie uit het omvangrijke repertoire van Willy De Ville. Dit heeft geresulteerd in het 'Stars That Speak'-project. Zij spelen dan ook een selectie van impressies uit de concertreeks van Stars That Speak, Het concert van Jimmy Stermans hommage to Willy de Ville 'Stars That Speak' duurt twee uur.
Deze 'DeVille Band' bestaat buiten Jimmy Sterman zelf om uit Robin van Rijswijk op gitaren, Ruud van Zijl - toetsen, Will Hietbrink – bas, Pieter Voogt – drums en Pepijn Zwaanswijk op percussie.
Het optreden op 18 januari in de Aaltense Oerkroeg begint om 22:00 uur en kaarten zijn te koop voor 7,50 euro via de website (www.oerkroeg.nl) of de Facebookpagina(https://www.facebook.com/schiller.oerkroeg/) van de Oerkroeg.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden