Een aantal deelnemers aan de wedstrijd. Foto: Wilco -dansstudio Vieberink
Een aantal deelnemers aan de wedstrijd. Foto: Wilco -dansstudio Vieberink (Foto: )

Dancing with a star op gala-avond

AALTEN - Zaterdag 1 februari tijdens de Gala-avond vindt 'Dancing with a star' plaats. Een danswedstrijd waarin prominente Aaltenaren met een leerling van dansstudio Vieberink of leerlingen met hun eigen 'star' een cha cha dansen. Inmiddels zijn 26 paren aan het oefenen om de cha cha goed onder de knie te krijgen. Iedereen danst hetzelfde programma en wordt door een vakjury beoordeeld in een drietal rondes.

De deelnemende paren in de categorie 'leerlingen met hun eigen 'star' zijn: Gerloeske met Floris/zwager; Edwin met Anne/vrienden; Egbert met Margret/collega; Carin met Rob/collega; Tom met Astrid/moeder; Jolanda met Ineke/vrienden; Hans met Martina/vrienden; Gijsbert met Sarah/schoondochter; Harm met Richelle/schoondochter; Gerjanne met Robin/zoon; Lorenz met Moescha/vrienden; Anton met Aoifa /dochter.

In de categorie 'leerlingen met een Aaltense 'star': Frank met Sandra Vanreys /zangeres, zangcoach en songwriter; Wilco met Diana Wessels /Kledingzaak Het A’dress; Ria met Wim Brinkman /Notaris; Richard met Monique Pennings /Schoonheidsspecialiste-drogist; Koko met Ferdinand ter Haar / Schrijver-onderwijsondernemer; Erik met Nauka Wensink /de Hofnar; Cynthia met Frank Wensink /de Hofnar; Jolanda met Henk Heijnen /Heijnen Bouwgroep; Tonny met Gerda Brethouwer /Directeur onderduik museum; Trees met Benito Muller /Lid dagelijks bestuur AFM; Wim met Wilma van Velden /Rector Schaersvoorde; Gilbert met Ellen Richardson-Stoltenborg /Schrijver/vertaler/ coach; Carla met Jos van Loon /Boekhandel Messink en Prinsen; Jan-Henk met Maaike Prange / Boekhandel Messink en Prinsen.

De gala-avond is een gezellige avond in de Hofnar in Aalten. Er zijn diverse shows door leerlingen en een wedstrijd voor leerlingen om de Vieberink Cup. Tijdens de avond is er volop gelegenheid om te dansen in twee zalen. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de dansstudio of te bestellen via de mail info@dansstudiovieberink.nl voor 12,50 euro per stuk.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden