De topband Alpenparty. Foto: PR
De topband Alpenparty. Foto: PR (Foto: )

Achterhoeks Bierfeest in Lichtenvoorde

LICHTENVOORDE - Op zaterdag 8 februari vindt in de Hamalandhal in Lichtenvoorde het Achterhüeest plaats, met muziek van Alpenparty, Die Geile Mädel en de ADHD Show. Vanaf 20.00 uur 'geht's los'; het feest duurt tot 01.00 uur.

Een super gezellig bierfeest, dat het beste valt te omschrijven als de 'gemütlichkeit' van een Oktoberfest in combinatie met de energie van een Apres Ski Party. De Hamalandhal is compleet in Tiroler sferen, compleet met bierpullen en Dirndls. Ook zullen er diverse Tiroler gerechten verkrijgbaar zijn.

De topband Alpenparty neemt de bezoekers mee naar de toppen van het Alpenlandschap en zal iedereen het gevoel geven vanaf de 'hohe Bergspitze in die almwiese' te glijden! De dj's van de ADHD Show maken er met de (foute) hits van skihut tot Schlager één dolle bende van.

Tickets zijn verkrijgbaar op www.benemanevents.nl. Voor gezelschappen, vriendengroepen of bedrijfsfeesten zijn er speciale mogelijkheden. Zo is er het speciale Vip-arrangement, inclusief garderobe, zitplaats en drankje. Meer informatie via 0544-371271.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden