Dave Fles Aaltens kampioen biljarten 2020

Vlnr. M.Klein Entink, D. Fles en B. Vultink. Foto: PR
Vlnr. M.Klein Entink, D. Fles en B. Vultink. Foto: PR

AALTEN - Zondag 5 januari. werd het jaarlijkse Open Aaltens Kampioenschap van biljartvereniging de Driesprong afgesloten met de finaledag. Van de 36 deelnemers hadden zich na de voorronden 8 spelers geselecteerd voor deze dag.
De kampioen van vorig jaar, Barry Vultink, kwam deze dag niet goed in zijn spel, maar redde het toch tot de finalepartij. Deze wedstrijd was Dave Fles de tegenstander, hij speelde een goed en constant toernooi. Na 21 beurten had hij zijn 65 caramboles gemaakt met een hoogste serie van 14 en een partijgemiddelde 3,10.

Einduitslag: 1. Dave Fles (65), 2. Barry Vultink (170), 3. Marcel Klein Entink (45), 4. Monique Setz (31), 5. Henk Meenink (47), 6. Hennie Neijenhuis (45), 7. Hemmie Knippenbord (41) en 8. Gert Rensink (55). De hoogste serie van het toernooi was 113, gemaakt door Barry Vultink.

10 van Rood
Vrijdag 27 december was het 10 van Rood toernooi. Dit werd gewonnen door Patrick Berenschot. Dit toernooi is net als het Aaltens Kampioenschap toegankelijk voor iedereen die graag biljart.


http://www.bvdedriesprong.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden