Afbeelding

Autobedrijf Willemsen uit Silvolde kijkt terug op geslaagd jaar

Achterhoek Auto

'Vertrouwen van onze klanten als grootste compliment'

Ze zijn bij de tijd daar aan de Ulftseweg 87-A in Silvolde. Toch kiest Autobedrijf Willemsen voor ouderwetse kwaliteit en service. "Voor diverse klanten onderhouden we hun Tesla. Maar als er iets aan het licht komt, dan bellen we gewoon om te overleggen."

Sander Willemsen, de tweede generatie Willemsen die het 6-koppige monteursteam aanstuurt, en occasionspecialist Sjaak Reulink willen ook in deze tijden van hybrides en EV's het verschil maken met persoonlijke aandacht.

Ook in 2019 mocht het familiebedrijf de vaste klantenkring ontzorgen bij alles wat te maken heeft met autorijden. Het dienstenpalet is hierbij zeer breed: APK, onderhoud en reparatie, maar ook ruitschade, aircoservice en schadeherstel. En natuurlijk verkoop en zoekopdrachten voor gebruikte én nieuwe auto's.

Ook nieuwe klanten ontdekten in 2019 de klantvriendelijkheid van Autobedrijf Willemsen. "We hebben dit jaar een auto verkocht naar een klant in Brabant. Voor APK en onderhoud plant hij een dagje Achterhoek in omdat hij zo tevreden is over ons. Een prachtig compliment", vinden Sander en Sjaak.

Kwaliteit is essentieel vinden beide heren. In de werkplaats is de kennis, ervaring én passie aanwezig voor onderhoud en reparatie aan alle merken auto's. Op het occasionplein en in de showroom komen alleen auto's terecht die klaar zijn om mee weg te rijden. Een verse APK en een gezonde technische staat zijn bijvoorbeeld standaard.

Ook bij autoschadeherstel lukt het Autobedrijf Willemsen om zich te onderscheiden. En dat blijft niet onopgemerkt. Eén van de grootste banken en verzekeraars van de regio stuurt haar klanten naar Silvolde. "We werken uiteraard volgens de normen van Bovag schadeherstel en ook bij schade geldt: we doen het goed of we doen het niet. We zijn blij dat onze klanten dit ook zien en waarderen." (BJK)
 

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant