Foto: PR
Foto: PR

Inleveren Eindejaarsactie tot en met 28 december

Algemeen

AALTEN - De eindejaarsactie van de Aaltense ondernemers is al een aantal weken bezig en de eerste prijswinnaars hebben hun waardebon al weer goed kunnen besteden.

Klanten die in Aalten aankopen doen maken kans op waardebonnen die beschikbaar zijn gesteld door ondernemers uit Aalten. Kassabonnen van alle winkels in Aalten kunnen worden ingeleverd bij deze actie. Er zijn drie trekkingen, waarvan de laatste eind december is De prijswinnaars worden bekend gemaakt in de AaltenVooruit en op de website wintertijdinaalten.nl.

Het winkelend publiek in Aalten kan nog tot en met zaterdag 24 december de kassabonnen opsparen en tot en met zaterdag 28 december inleveren in de actiebussen bij de diverse winkels.
De actie-enveloppen zijn te verkrijgen bij alle deelnemende winkels. Daarin kan men de kassabonnen met een waarde van tenminste vijftig euro inleveren,samen met naam en telefoonnummer van de inzender. De kassabonnen, met grote of kleine bedragen, hoeven niet van één winkel te zijn. Als de bonnetjes opgeteld maar tenminste vijftig euro aan aankopen vertegenwoordigen.


www.wintertijdinaalten.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant