De Glazen Boterham tijdens de zang-uitdaging. Foto: Patrick Weijers
De Glazen Boterham tijdens de zang-uitdaging. Foto: Patrick Weijers

'Het zit wel snor met Movember'

Algemeen

AALTEN - De acties van De Glazen Boterham voor Movember (de actie die aandacht vraagt voor mannenziekten als prostaat- en teelbalkanker, bijvoorbeeld door in november de snor te laten staan; red.) zit er op. En het zit wel snor met Movember, want de actie bracht in totaal 2.485 euro op.

Dit keer lag de nadruk vooral op 'het bespreekbaar maken van'. Dat gebeurde, bijvoorbeeld tijdens de uitdaging om 30 liedjes binnen drie uur te zingen. In een volle zaal, bij 't Noorden werd uit volle borst gezongen. De Snorrentocht, een wandeling door het Aaltense buitengebied, was mede door het fantastische weer een succes. Na 6 km wandelen was er een prettige tussenstop bij Het Karpermeer. Gratis koffie en eigengemaakte cake gingen er in als koek. Aan het einde van de Snorrentocht werden de wandelaars getrakteerd op gratis soep en koffie.
Een 'schaduwlid' van de Glazen Boterham haalde met een snor 265 euro op en een vrouwenvoetbalteam kwam ook nog met een fors bedrag over de brug. De Glazen Boterhamontving veel positieve reacties, met vaak de vraag 'volgend jaar weer?'. Het antwoord was volmondig ja, met nieuwe uitdagingen en natuurlijk een Snorrentocht.
De Movember actie heeft 2485 euro opgebracht. De Glazen Boterham bedankt alle deelnemers, gulle gevers en sponsoren die hieraan bijdroegen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant