Nieuwjaarstoeten van Stichting Mukwano

Algemeen

AALTEN - Al jaren een begrip in Aalten en omstreken: de nieuwjaarstoeten van Stichting Mukwano. Ze zijn ook dit jaar weer bestellen via www.mukwano.nl. De nieuwjaarstoeten van Stichting Mukwano zijn mooi gevuld én de koper steunt ermee het ontwikkelingswerkvan Mukwano in Oeganda. Er is keuze uit een normale 'toete' en een 'babytoete'.

Voor kinderen vanaf 2 jaar is er een normale toete met snoep, chips en fruit. Voor de kleintjes is er een speciale zak gevuld met wat lekkers en wat leuks. Beide toeten kosten 2,75 euro. Bestellen kan tot 28 december via de website, telefonisch of per post.
Op de website www.mukwano.nl kan het het online-bestelformulier worden ingevuld, waarna men een bevestiging van de bestelling ontvangt. Telefonisch kan de bestelling worden doorgegeven aan Mirjam Klumpenhouwer via tel. 06-13671192, per post via Emma Roelofsen, Eligiusstraat 13, 7121 EA in Aalten. Graag op het briefje naam, adres en en telefoonnummer en het aantal en de soort toeten.

De toeten kunnen op maandag 30 december worden opgehaald in de Zuiderkerk tussen 18.30 en 20.00 uur, tegen betaling per pin of contant.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant