Een 'Kleine Bözzel' op pad bij De Ahof. Foto: PR
Een 'Kleine Bözzel' op pad bij De Ahof. Foto: PR

Kleine Bözzels welkom op De Ahof

Algemeen

AALTEN - Ook deze maand is er weer een Kleine-Bözzel-activiteite bij kinderboerderij De Ahof . Deze activiteiten zijn bestemd voor kinderen van 1,5 tot 5 jaar. Onder begeleiding en op een laagdrempelige manier maken zij kennis met de natuur, de dieren op de boerderij en met anderen kinderen. Op De Deale in De Ahof kunnen de ouders een kopje koffie of thee drinken. De Kleine Bözzels zijn in 2019 elke tweede vrijdag van de maand van 10.00 tot 11.00 uur welkom bij kinderboerderij De Ahof.

Vrijdag 13 december is er een activiteit in kerststemming. Met takjes en andere natuurlijke producten kunnen de Bözzeltjes een kerstboompje maken. Als er nog tijd over is kunnen de kinderen natuurlijk fijn spelen op de kinderboerderij en de dieren aaien.
De begeleidsters van de Kleine Bözzels zijn hard op zoek naar een vrijwilliger die de groep wil komen versterken. Wie het leuk lijkt om eens per maand een activiteit te organiseren voor deze kinderen, is van harte welkom. Kandidaten kunnen contact opnemen met Michiel Stronks via m.stronks@figulus-welzijn.nl voor dit leuke vrijwilligerswerk.
De kosten voor de Kleine-Bözzel-activiteiten bestaan uit een vrijwillige bijdrage. Info: dekleinebozzels@gmail.com of m.stronks@figulus-welzijn.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant